TESTIMONIAL

salam ceria semua…05/09/2012..ini adalah coretan pertama saya di dalam blog..saya ni tak pandai sangat nak menceritakan kisah2 saya dalam blog ni..hmm..petang2 macam ni mesti ramai ibu2 d luar sana yang tengah sibuk siapkan minuman petang..sy pulak masih…

12:44 AM 06/09/2012

Saya sambung balik cerita ptg semalam..tak sempat nak abiskan..anak2 perlukan saya..baby Ariana pulak tak lena tdo..Semalam saya dapat banyak berita gembira..ada 3 customer bagi testimonial yang menggembirakan melalui sms,WhatsApp n FB..

Testimonial pertama ni customer saya yang menggunakan Set Kurus K2..dia mula2 kenal product Shaklee waktu hari raya..dia ni saudara sebelah ayah..masa bersalaman n tengah duduk2 dia tegur..”awak nampak kurus..makan apa? saya ni makan macam2 produk..tp berat tak penah nak turun”..saya dengan senyum lebar menceritakan kisah saya menggunakan produk Shaklee..dia pun berminat n terus beli trial pack n sebotol Lecithin..belum cukup sebulan..dia sms bagitau berat dia dh turun 1kg..wahhhh…yang best nya dia tak skip makan nasi..makan mcm biasa je..kalau dia control makan lagi turun berat dia kan?…

Testimonial kedua pulak..ni customer saya dari Perlis..namanya Lyn..Lyn ni saya kenal melalui FB..dia risau memikirkan anaknya yg takde selera makan..menurut cerita Lyn..sebelum ni sebut nak makan je dah nangis..Saya perkenalkan MealShake kat Lyn..Alhamdulillah petang td dia WhatsApp bagitau yang anak nya dh berselera nak makan..dah pandai minta nak makan itu ini..

Testimonial Ketiga: yg ni ex officemate saya dulu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge