TESTIMONI SET BERSALIN, MENYUSU DAN SLIM SHAKLEE

Sharing tentang produk Shaklee ni..saya mula2 kenal produk Shaklee masa dalam berpantang..masa tu dah 30 hari berpantang..memang beranak yang ketiga ni saya tekad nak fully bf anak saya..dalam minggu ketiga berpantang..air susu saya semakin berkurangan..perut pulak asyik berbunyi je lapar dsebabkn baby kuat menyusu..so saya cari produk yg boleh hilangkan masalah saya ni..Alhamdulillah berjumpa produk Shaklee ni dari adik Ayu dalam FB..

Saya tanya dia tentang Shaklee untuk penyusuan, kurangkan berat badan, cantikkan kulit dan boleh buat saya rasa kenyang selepas menyusukan baby..masa tu dia suggest saya ambil Set B + ESP, LECITHIN dan VITA E..hari pertama minum ESP..saya memang suka sangat2 cz sangat berkesan..perut kenyang berjam2..menyusu anak waktu malam dh takde masalah..perut takde lg bunyi2..hehe…superrrr mabelessss..bkn tu je..air susu pun pekat..baby cepat kenyang..sekejap je menyusu dah tidur balik..best kann???…of course lah bestttt…kikiki…

Semasa consume Lecithin Shaklee berat memang turun..dr 68kg ke 58kg..Alhamdulillah..tp saya belum puas hati masa tu coz nak capai target 50kg..apa yg menjadi masalah saya masa berpantang iaitu susah nk membuang..asyik sembelit..makan alfalfa pun masih sembelit…saya akui mmg air kosong yg saya minum tak cukup 3 liter sehari,..saya hubungi balik Ayu cz nak tanya produk Shaklee yg boleh buat saya lancar membuang..Ayu suggest saya tambah Ostematrix..

Bila consume ostematrix mmg best gilerrr..setiap hari membuang,..no more sembelit..badan pun rasa ringan..and bila bangun pagi dah takde sakit tapak kaki..masa menyusu baby pun takde sakit pinggang n tulang belakang..badan segar jew..

Sekarang berat saya dah pun mencapai target 50kg..saya tetap consume lecithin Shaklee setiap hari..
Thank you so much pada Ayu kerana perkenalkan Produk Shaklee pada saya..

Thank you so much pada Ayu kerana perkenalkan Produk Shaklee pada saya..

2 thoughts on “TESTIMONI SET BERSALIN, MENYUSU DAN SLIM SHAKLEE”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge