Kurangkan Tekanan Perasaan Dengan Mengamalkan Bcomplex

bcom.jpg

Ehem ehemmm.. Bcomplex ni ada dalam semua set kesihatan Shaklee. Mengandungi asid folic. Para Saintis Shaklee telah mencipta asid folic secara semulajadi yang PERTAMA diDUNIA dengan kadar keboleh serapan (bioavailability) yang sangat tinggi dan berkualiti.

Tablet kecil yang berwarna kuning keemasan.

Untuk apa Bcomplex?? bukan ibu hamil & yang menyusukan anak je perlu makan??

Oo silap tu..Bcomplex kena amalkan dari sebelum kahwin lagi..dari zaman remaja hingga ke berusia..dari bujang hingga ke beranak pinak dan bercucu cicit.

Sebab apa kena makan bcomplex??
Bcomplex ni bantu melawan tekanan, memastikan kesihatan fungsi saraf..kalau saraf ada masalah akan ada sakit migrain, kemurungan dan tekanan.

Bcomplex ni anti-stress tau..cuba dan amalkan..so tak lah lepas ni tengok muka orang pun nak marah-marah nak jeling-jeling..

Relax…kalau tak jalan juga ada masalah hati kot..kalau ada masalah hati saya suggest makan DTX Complex pula..buang toksin yang berkumpul dalam hati..kalau kumpul lama-lama nanti jadi racun pula. Membahayakan nyawa.

#shakleebintulu
#shakleeantistress
#EGM

Towkey Shaklee Anak 4
Jue 0194859219

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge