KENAPA SET KECANTIKAN KURANG BERKESAN???


KENAPA SET KECANTIKAN KURANG BERKESAN???

Kesian dek non…dah berbulan-bulan ambik set kecantikan kulit..tapi hasil masih mengecewakan..semangat hampir hilang dan rasa tertipu dengan produk yang digunakan..sabar ye sayang..mesti ada sebab kenapa kurang berkesan..kenapa ye??? kenapa ye??? kenapa ye???

Ni sy nak kasi taukk..sebelum mengambil apa2 produk kecantikan..pastikan dulu dalaman kita teratur..cek usus..pernah tak detox..dh bertahun2 hidup..dh beribu2 tan makanan masuk dlm perut..dh x tahu brapa tinggi toksin dlm bdn..mesti usus kita tebal dgn sisa2 makanan ni..kalau nak vitamin ni diserap dgn lebih optimum kasi bersih dulu usus dgn Herblax..

Pernah dengar tak apa itu HERBLAX SHAKLEE..produk yang menjadi kegilaan ramai..memang ini yang anda patut ambik n telan untuk pertama sekali kalau nak amal supplimen..

ok..kakak-kakak, abang-abang, adik-adik, makcik-makcik & pakcik-pakcik dah nampak kan gambar HERBLAX ni…sekarang saya bagitahu pula fungsi-fungsi herblax:-

FUNGSI & MANFAAT HERB LAX:-

  • Pembersihan najis yang tersekat.
  • Meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
  • Membantu masalah sembelit.
  • Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi.
  • Mengempiskan perut.
  • Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. sesuai di ambil seperti biasa atau dicampur dalam air panas, sebagai minuman teh herba.



Ok..selepas tu bila dh bersih usus..telan GLA pula utk stabilkn hormon..jom kita tengok pula apa fungsi GLA Complex..semua golongan boleh consume GLA ni..

KEBAIKAN GLA COMPLEX SHAKLEE:-


1. HERBA TRADISI YANG DIPERCAYAI

– Borage adalah herba kegemaran orang barat. Ianya merawat ulser, melegakan kelesuan, membersihkan kahak, meringankan kebas urat saraf dan meningkatkan stamina.

2. MENGAWAL SELIA ESTROGEN & TESTOSTERON
– GLA membentuk prostaglandinuntuk mengawal selia hormon LELAKI dan WANITA, memperbaiki simptom PMS seperti kesakitan, MOOD SWING, retensi air dan sakit payudara.

3. MELAMBATKAN MENOPAUS
– Memeperbaiki keadaan menopous spt HOT FLASHES, INSOMNIA, ketidakhadaman ,depresi.Pengambilan jangka panjang akan MELAMBATKAN PENUAAN, MENGETATKAN UTERUS, memberi tone kepada uterus untuk KULIT LEBIH MUDA.

4. PELANGSINGAN DAN MENGHALANG TAMBAH BERAT BADAN

– Merendahkan kolestrol LDL, menghalang penambahan berat badan dengan berkesan, memberi tone pada kulit dan otot untuk wanita secara berperingkat untuk mencapai berat badan cantik.

5. MEMPERBAIKI TEKSTUR RAMBUT
– Memperbaiki rambut kering dan rambut gugur.

6. MENENTANG KANSER
– GLA adalah anti-oksidan yang meningkatkan sistem imun tubuh, menghalang pertumbuhan sel tumor dan kanser

7. MEMPERBAIKI PROSTATOMEGALY
– GLA memperbaiki masalah prostat lelaki dan masalah kerap kencing.

8. MEMPERBAIKI INFLAMASI KULIT
– Ianya mengurangkan inflamasi kulit ,eczema, allergi, kagatalan, kulit kering, memperbaiki bintik penuaan, tinea, kurap.
– Ianya juga meringankan sakit dan bengkak yan terjadi dari RHEUMATISMA & ARTRITIS.

9. MENGHALANG KOMPLIKASI DIABETES
– Merendahkan kadar kandungan gula dalam darah, berkesan untuk diabetes semasa hamil dan usia tua.
– Meringan kan kebas dan kesakitan di sebabkan oleh gula dalam darah yang tinggi.

10. MENGHALANG TEKANAN DARAH TINGGI
– Menghalang pembekuan darah, merangsang peredaran darah, pengembangan salur darah, memperbaiki tekanan darah tinggi, mengelak masalah jantung seperti ARTERIOSKLEROSIS dan MYOCARDIAL INFARCTION.

Antara tanda-tanda hormone badan kita yang tidak seimbang ialah:
– Keletihan
– Jerawat dan masalah kulit
– Emosi yang tidak stabil (mood swing)
– Masalah berat badan
– Hilang nafsu seks
– Cepat lupa

See..betapa pentingnya kenapa kita perlu stabilkan hormon dulu..apa tunggu lagi..jom dapatkan HERBLAX + GLA Complex untuk penjagaan usus dan stabilkan hormon..

klik untuk pembelian https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=866c7ee013c58f01fa153a8d32c9ed57

dan untuk keterangan lanjut, boleh hubungi Puan Jumaah di 0194859219..saya sedia membantu

2 thoughts on “KENAPA SET KECANTIKAN KURANG BERKESAN???”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge