HADIAH UNTUK KEJAYAAN SHAKLEE

HADIAH UNTUK KEJAYAAN SHAKLEE

Alhamdulillah…selesai sudah National Conference Shaklee 2013/2014..banyak kenangan manis yang saya dapat..yang penting sekali SEMANGAT & AURA yang menyerap dalam jiwa bila berada di dalam dewan bersama-sama upline-upline yang berjaya dan dikelilingi orang-orang yang POSITIF..dan inilah pertama kalinya saya melihat wajah CEO Shaklee Mr.Roger Barnett secara live..penuh aura..penuh dedikasi..confident person..good looking


Mr. ROGER BARNETT – CEO OF SHAKLEE CORPORATION

Saya kongsikan sedikit apa yang beliau sampaikan semasa NC program pada 7&8 June 2014..

“Small step every day”…Mulakan langkah untuk mencapai kejayaa anda bermula hari ini..dan lakukannya setiap hari dengan konsisten dan istiqamah..PERCAYA lah..anda akan perolehi hasil yang begitu besar impak nya dalam hidup..

“Kekayaan tidak dapat dibina dalam masa sehari tapi memerlukan masa yang panjang”..Maksudnya kat sini..Walau kaya macam mana sekali pun..kita tetap kena pergi sekolah..pergi belajar..cedok ilmu..Harta kekayaan tu akan habis kalau kita tak pandai nak uruskan nya..

“Fokus pada jalan sendiri”..tak payah sibuk nak tengok bisnes orang kalau setakat nak bandIngkan hasil orang dengan hasil sendiri..lain bidang lain hasilnya..yang pasti KEJAYAAN akan dicapai dengan fokus dan usaha yang berterusan..

“KEJAYAAN  AKAN DICAPAI APABILA IMPIAN DILIHAT SEBESAR GAJAH, CABARAN DILIHAT SEKECIL KUMAN”

Betapa seronoknya bila kita dikelilingi oleh orang-orang yang sentiasa POSITIF..apa yang mentor saya buat..itu lah yang saya ikut dan buat..saya juga punya impian untuk berjaya seperti mereka malah boleh buat lebih baik dari mereka..saya bangga bila berada dilandasan ya g betul..di bawah payung JUTAWAN..


Master Shareeza Hashim – Million Dollar Earner
(Earned Additional Million Dollar Earner since last recognition)


Master Siti Nur Laila – Million Dollar Earner
(Earned First Million Dollar Earner since last recognition)


Master Nur Zahirah – Super Star Award

Mesti anda tertanya-tanya kan..budak ni asyik cerita kejayaan orang lain je…sendiri punya takde????sabarrrr…Okay..nak cerita kejayaan saya pula..saya start buat bisnes shaklee pada July 2012..bermakna hampir 2 tahun..saya nak share kejayaan saya sepanjang cycle 2013/2014..alhamdulillah saya berjaya dapat 8 Award hasil kerja keras dalam bisness shaklee

Leadership Consistency 21% Achiever
Personal Group Volume Growth
Business Growth New Rank Achievement
Business Growth Business Leader Development
Business Volume Growth
New Rank Promotion- Senior Key Coordinator
New Rank PV-Month
New Car Bonus Achiever
INVITATION TO “GLITTER NITE” GALA DINNER


New Rank Archievement – Senior Key Coordinator

Alhamdulillah..syukur ke hadrat Allah…hanya tinggal setapak je lagi untuk capai Rank Master..rank tertinggi dalam bisness Shaklee..saya tak pernah rasa menyesal bersama Shaklee..malah banyak perkara baik yang saya pelajari..Belajar untuk tidak putus asa, belajar untuk sedar yang rezeki ini datang nya dari Allah..sentiasa berdoa dan meminta dari Nya…merapatkan lagi ukhuwah..kenal hanya melalui FB..tapi masa NC kami bersua muka untuk pertama kalinya..seronokkkk…


Kenangan Sepanjang NC Cycle 2013 / 2014

Seronok nya bila kita memberi..seronok nya bila kita membantu…YA..ini yang saya rasakanbila bersama Shaklee..perasaan ingin membantu keluarga..membantu orang diluar untuk menikmati peluang yang Shaklee bagi..bisness Shaklee bukan untuk kita kaya sorang-sorang..tapi kita gunakan untuk membantu lebih ramai lagi agar merasa apa yang kita rasa..apa yang kita dapat dari Shaklee..TIADA YANG MUSTAHIL bersama SHAKLEE..penuhi IMPIAN anda bersama SHAKLEE..

Yang perlu ada pada diri anda ialah..SEMANGAT, PERASAAN INGIN BELAJAR, TIDAK PUTUS ASA, SUKAKAN CABARAN

Jika anda ingin BERSAMA SAYA BERJUANG UNTUK IMPIAN ANDA..jom sertai saya dalam perniagaan SHAKLEE..saya sedia membantu anda untuk dapat lebih dari apa yang saya perolehi sekarang ini..

Okay..setakat ni dulu cerita saya tentang National Conference 2013 /2014..semoga berjumpa lagi di National Conference 2014 / 2015 pula..jumpa anda semua di PUNCAK!!!!!

Ingin MENJADI AHLI SHAKLEE?????
HUBUNGI :- Jumaah 0194859219 / juevirgocute@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge