Isoflavon ESP Shaklee Dan Haid

Isoflavon dan kitaran haid

Isoflavon boleh meningkatkan tempoh kitaran haid dan menyederhana mengubah tahap hormon steroid. Satu kajian British mendapati bahawa wanita yang telah diberikan 60 gram soya sehari mempunyai kitaran haid lagi. Wanita Asia, yang menelan lebih soya setiap hari, umumnya mempunyai kitaran haid lebih lama daripada wanita Barat. Kajian menunjukkan bahawa kadar kematian disebabkan kanser payudara di Jepun adalah rendah disebabkan oleh pengambilan makanan yang mengandungi isoflavon soya. Tahap hormon steroid dan tempoh kitaran haid diketahui penyebab kepada faktor-faktor risiko untuk kanser payudara. Peningkatan kitaran haid adalah bermanfaat kerana ini melambatkan sel-sel payudara terdedah kepada tahap estrogen yang lebih tinggi.

Esp Shaklee..Soya yang mengandungi ISOFLAVON..mampu mengimbangi hormon di dalam tubuh kita.

Rebut peluang untuk dapatkan ESP PROMO..untuk lebih jimat dapatkan 2 cans
dengan harga less 5%.

Hubungi Saya Puan Jumaah di 0194859219 untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.

TESTIMONI SET BERSALIN, MENYUSU DAN SLIM SHAKLEE

Sharing tentang produk Shaklee ni..saya mula2 kenal produk Shaklee masa dalam berpantang..masa tu dah 30 hari berpantang..memang beranak yang ketiga ni saya tekad nak fully bf anak saya..dalam minggu ketiga berpantang..air susu saya semakin berkurangan..perut pulak asyik berbunyi je lapar dsebabkn baby kuat menyusu..so saya cari produk yg boleh hilangkan masalah saya ni..Alhamdulillah berjumpa produk Shaklee ni dari adik Ayu dalam FB..

Saya tanya dia tentang Shaklee untuk penyusuan, kurangkan berat badan, cantikkan kulit dan boleh buat saya rasa kenyang selepas menyusukan baby..masa tu dia suggest saya ambil Set B + ESP, LECITHIN dan VITA E..hari pertama minum ESP..saya memang suka sangat2 cz sangat berkesan..perut kenyang berjam2..menyusu anak waktu malam dh takde masalah..perut takde lg bunyi2..hehe…superrrr mabelessss..bkn tu je..air susu pun pekat..baby cepat kenyang..sekejap je menyusu dah tidur balik..best kann???…of course lah bestttt…kikiki…

Semasa consume Lecithin Shaklee berat memang turun..dr 68kg ke 58kg..Alhamdulillah..tp saya belum puas hati masa tu coz nak capai target 50kg..apa yg menjadi masalah saya masa berpantang iaitu susah nk membuang..asyik sembelit..makan alfalfa pun masih sembelit…saya akui mmg air kosong yg saya minum tak cukup 3 liter sehari,..saya hubungi balik Ayu cz nak tanya produk Shaklee yg boleh buat saya lancar membuang..Ayu suggest saya tambah Ostematrix..

Bila consume ostematrix mmg best gilerrr..setiap hari membuang,..no more sembelit..badan pun rasa ringan..and bila bangun pagi dah takde sakit tapak kaki..masa menyusu baby pun takde sakit pinggang n tulang belakang..badan segar jew..

Sekarang berat saya dah pun mencapai target 50kg..saya tetap consume lecithin Shaklee setiap hari..
Thank you so much pada Ayu kerana perkenalkan Produk Shaklee pada saya..

Thank you so much pada Ayu kerana perkenalkan Produk Shaklee pada saya..